Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Var rädd om dig

2014-04-08

Man stressar nästan ihjäl sig

Har kommit på mig själv att säga "Var rädd om dig" till alla mina vänner som jag märker jobbar lite för mycket. Det är så lätt att speeda iväg när det är så kul och det finns ju så mycket man ska hinna med. Man stressar och stressar och sköter inte om sin kropp

Vill inte för allt i världen att någon ska få känna den smärta jag hade när jag inte lyssnat på min kropp utan blev utbränd pga långvarig smärta och stress.

Det fanns inga mediciner eller behandlingar som hjälpte mig. Jag höll på att bli tokig. Det var bara att gilla läget och försöka vila mig frisk. Det hade förmodligen funkat till slut men tack vare att jag insåg att min kropp behövde vitaminer och mineraler så läker nu min sargade själ. Det tar tid för en kropp att läka men jag är på god väg tillbaka.

 

Fick vända på vägen

Ni som känner mig sen tidigare vet att jag alltid varit en glad tjej som vill göra roliga saker, gärna ha många bollar i luften.

Jag klarade inte ens av att träffa en av mina bästa väninnor.  Jag försökte 2 ggr men fick vända på väg till spårvagnen pga illamående och yrsel. Jag hade ingen lust med någonting längre. Jag lät hemmet gro igen. Högarna växte. Jag orkade inte ta tag i någonting. Hade sån himla värk och all min tid gick åt till att hitta mediciner eller smärtlindring.

 

 

Det tar sån tid att läka och bygga upp sig men med näringstillskott, väl sammansatt kost och motion är jag på god väg!

Därför säger jag det igen...Var rädd om dig!

 

Hörs snart igen!

 

Antal kommentarer: 2

2014-04-08 15:22:17 - Fadia , E-postadressen är dold, www.syrfare.com

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet.

Ibland måste vi leva med smärtan men skaffa oss bra dagar av glädje. Vännerna och familjen ger alltid glädje så ta vara på dem för att glömma kroppens smärta..

Önskar dig och alla att skaffa härliga dagar för att de fina stunder kommer inte själva utan vi skaffar dem :)

2014-04-12 11:09:20

Tack fina Fadia. Ja det är viktigt att lära sig att leva med smärtan. Men farligt att acceptera den för mycket då det oftast finns hjälp att få som man kanske inte alltid får råd om från läkare och sjukgymnaster. Ingen talade om för mig att jag hade näringsbrist pga långvarig värk och stress. Så många år jag gått i onödan med värk. Nu är det min plikt och skyldighet att inte låta andra göra samma misstag.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)