Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Ny vecka nya möjligheter

2014-04-07

Powerwalk Burn Challenge

Vädret är lite grått och mulet men vad gör det när man mår bra. Vaknade, tog mig min morgondrink och direkt piggnade jag till. Har varit ute på en Powerwalk 6,5 km med min äldsta dotter Carro med lilla Nova i barnvagn och Dino i koppel.

Helt underbara leder uppe i Vättlefjäll vi har att välja mellan. Idag tog vi en sväng förbi Vättlestugan, Surtesjön och Lövgärdet. Sjön låg blank och fin med grått dis på himmelen. Äter nu en sallad medans jag bloggar och ska sen skriva in en ny teampartner som intresserat sig för produkterna och beställt hem 3 månader till henne för att hon ska få i sig de vitaminer och mineraler som hennes kropp antagligen skriker efter. Hon har fibromyalgi och restlegs. Tror absolut att produkterna ska hjälpa henne. Älskar mitt jobb att hjälpa andra att må bra och få leva livet som man bör få göra. Smärtfritt och Energiskt.

 

 

Intervju

Ska bli intervjuad idag av Ann-Catrin Hansson, www.anncatrinhansson.se Hon ska snart ha en onlinekurs webutbildning  som ska handla om psykiska arbetsmiljöproblem och psykisk ohälsa som gör att man inte kan sova om nätterna. Så många nätter jag legat sömnlös innan jag började med mina näringstillskott. En kropp som stressar och har värk kan inte efter ett tag tillgodogöra sig de vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Den blir förurad. Detta hjälper produkterna till med....att basa kroppen

Lite armträning står på schemat idag också och sen ska jag träna in en powerpoint presentation. Fick tips idag från en Facebookvän om  hur man spelar in sin presentation också. Ska se om jag kan klura ut hur man gör då jag vill kunna erbjuda intresserade att lyssna smidigt på presentation via mobilen eller laptopen hemma i soffan

 

 

Så mycket det finns att göra och så kul när man har energi och kraft att orka <3

Ha det gött!

 

 

 

 

Antal kommentarer: 4

2014-04-07 13:52:10 - Dorotea Pettersson, E-postadressen är dold, www.dorrocoaching.se

Du är verkligen en inspiration med dessa challenge du kör. Iinte en dag missar du.

2014-04-07 14:11:59 - Brita Hahne, E-postadressen är dold, www.smpl.nu

Lycka till med träningen!
Ska bli intressant att följa :)

2014-04-07 16:48:23 - teresia, E-postadressen är dold, myhearthouse.se

Det är bra och trovärdigt att du skriver att du själv använder och har fått hjälp av FitLine som du rekommenderar!! /T

2014-04-08 18:31:54 - Eva-Lena Ivarsson, E-postadressen är dold, www.newcell.se

Tack för för fina kommentarer. Dorotea det är så kul med Challengegrupperna och de gör att man har svårt att smita ifrån. Brita häng gärna på vet ja. Säg bara till så lägger jag in dig i Squatgruppen eller någon annan. Det är så härligt när rumpan får sig en genomkörare. Teresia: Ja det är trovärdigt. Vi får för det första inte förmedla produkterna om vi inte själva använder dem. För det andra är det helt otroligt vad vitaminer och mineraler kan göra för ens kropp.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)