Vägen ut ur utbrändhet...Äntligen leker livet igen

cellRESET - dag 5

2014-11-07

 

Idag har jag på förmiddagen lyssnat på Uneståhl och njutit min start av fredagen med ett härligt skumbad. Det var riktigt härligt att börja min dag så här. Jag har sedan pysslat med det ena och det andra. Ändrat bildspelet lite inför tisdagen och hunnit hjälpa någon telefonikund.

Känns som det blivit en vana redan att inte vara sugen på godis eller smarrig fredagsmat. Var med barnbarnet Tindra och shoppade lite kläder och handlade lite på ICA Maxi. Kändes lite konstigt att inte plocka med sig något fredagsgodis men värre är det inte. Kommit hem nu och nu har jag kyckling i lergrytan och det ska jag festa på när den är klar. Imorgon åker jag till Varberg och då kommer det att kännas svårt att inte dricka lite skumpa i baljan med 38 gradigt vatten eller dricka lite gott rött vin framför brasan tillsammans med min älskling och särbo. Ska njuta av skön promenad på söndagen längs med Apelviken. Funderar att stanna tills på tisdag då jag ändå ska vara nere för RyMB möte med teamet och sedan ha produktinformation och buisnesspresentation om FitLine och lite om BeautyLine. Den nya revolutionerande krämen är ju lite kul att visa de som kommer. Undra vem som vågar som jag gjorde på kongressen Svenska Mässan gå fram och sätta sig som försökskanin?

Något som vi måste tänka på när vi tar kvällsdrinken under kuren och annars också förresten är att inte borsta tänderna efter utan före

 

Mätt och belåten efter 1:a dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

Intresserad av RyMB - Livsstilsprogrammet?

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden