Vägen ut ur utbrändhet...Äntligen leker livet igen

cellRESET - dag 1

2014-11-03

 Måndag morgon! ny dag, ny vecka = nya möjligheter!

Vaknade och allt kändes bra. Gick ut i köket och tog ut téet från kylskåpet, hällde activizer i téet och drack 1 glas av denna kalla dryck. 

 

Efter att jag druckit upp denna goda, ja den är verkligen god, så tog jag mina aminokapslar för att bibehålla muskelmassan under kuren  och gick och lade mig och började scrolla på facebook som har blivit en härlig morgonvana för mig. Inga dagstidningar här inte. Jag kollar allltid Aftonbladet och GT också och ser så att världen utanför finns kvar.

Efter att jag duschat tog jag och skar några bitar från den härligt saftiga kycklingen som jag gjorde i lergrytan igår. Den blev riktigt god:) Jag tog en stund efter kycklingen 1:a glaset Restorate. Innan dagen är slut blir det 3-4 glas av denna härligt gula dryck. En massa vatten har jag också druckit. Minst 2 liter om dagen utöver, kaffe, té, och de andra "drinkarna" måste vi dricka för att inte få problem med lilla magen.

Vid lunchtid  fick jag besök av mellandottern och hennes lilla Julia. Jag bjöd på bullar och lite av min kyckling som dom åt makaroner och sallad till men inga problem att se eller känna lukten av de härliga kanelbullarna här inte :) Stolt över min första dag är jag och  jag har tränat lite lätt då jag inte ska anstränga mig för mycket under den första veckan.

Vi har ett schema som vi väljer bland 4 olika Challenge och idag valde jag att köra lite Squats och Chrunch.

 

Nu har jag lax i ugenen så jag ska snart äta en bit av de 4:a som jag tillagat. 1 laxbit tar jag till frukost kall och sedan har jag 2 till tisdagens övriga måltider. Varierar nog med 2 ägg till mellanmål och sen måste jag iväg och handla igen. Storhandlade inte i söndags men ingen fara på taket. Kan vara skönt med en promenad tycker jag!

Nu får jag nog ta fram måttbandet och mäta mig innan jag glömmer av detta och väga mig får det tyvärr bli imorgon för min våg är sönder och jag orkar inte gå iväg och låna våg av ungarna.

Mätt och belåten efter 1:a dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

PS! Jag ska lyssna på Uneståhls mentala band snart också, viktiga bitar det där med det mentala för allt vi gör och inte gör styrs ju av hjärnan DS! 

Intresserad av RyMB - Livsstilsprogrammet?

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden