Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

På väg ut ur utbrändhet och smärtproblematik efter whiplasskada

2014-06-24

Foto: Dorotea Pettersson

Skål för det bästa som hänt mig på länge!

Ni är många som inte har en aning om hur dålig jag var innan jag började med näringstillskott för precis 1,5 år sedan. Jag låg hemma i min soffa och hade en fruktansvärd värk, visste inte hur jag skulle smärtlindra mig. Gick hos sjukgymnast 2 ggr i veckan, varvat med olika andra smärtbehandlingar för att min kropp skulle mjukna. Jag var så stel i hela kroppen. Jag utreddes här och där. Magnetröntgades, Smärtkliniken utredde vilka mediciner jag skulle ha. Fick Cymbalta, Norspanplåster, Tiparol...alla tänkbara mediciner och antidrepressiva mediciner testades. Jag hade tensmaskin, värmedyna och badade i mitt bubbelbad hemma men inget hjälpte.

Att jag började med produkterna kan jag tacka Karin Sidoli för. Hon och jag jobbade ihop några år hos Hälsokosthandlarna i Samverkan. Alla "Äpplehjärtan" Hälsokostbutiker ansvarade vi för att de skulle få medlemsbrev, ordnade konferenser, bolagsstämmor mm....Detta var på 80-talet!!. Vi hade inte träffats sen vi båda slutade av olika anledningar på företaget men hon hade blivit vän med mig på Facebook och såg där hur jag ibland lade in kommentarer om hur dåligt jag mådde och hur jag hade värk. Hon själv hade använt produkterna i ett år och blivit av med  problem och värk så hon ville naturligtvis hjälpa mig att tala om att det kanske skulle kunna hjälpa mig med. Hon kom hem till mig. Berättade lite om produkterna och vad hade jag att förlora. Jag behöll burkarna och började samma kväll att ta min första "kvällsdrink" och sen har jag fortsatt.

Mitt liv har sen den dagen bara blivit bättre och bättre. Ganska snart fick jag en helt annan energi i kroppen. Jag kunde sova på nätterna och vaknade hyffsat utvilad. Jag insåg snart att jag inte behövde ta några mediciner och idag tar jag inga andra piller eller plåster. Så skönt att klara sig utan detta. När man går så länge med värk och stress så blir kroppen helt försurad och den kan inte tillgodogöra sig de få vitaminer och mineraler vi idag får i oss via vanlig kost och grönsaker så det märktes ganska snart att här hände det något när jag tillsatte näringstillskott till min kropp.

Jag har under flera år varit väldigt ljuskänslig och ljudkänslig. Vet inte hur många gånger vi fått byta bord på restauranger för att ljussättningen varit fel för mig. Jag blev ilamånde och yr så det var bara att be om ett annat bord. Detta har jag inte behövt göra på länge. Jag orkade inte göra mer en sak per dag. Blev ofta liggandes en hel dag efter ett kalas eller annat möte. Nu klarar jag mer och mer och det är så underbart att jag har fått mitt liv tillbaka. Jag har inte samma fruktansvärda värk i nacken och rygg efter att ha jobbat några timmar. Mitt öronsus är borta. Jag är mentalt lugn samtidigt som väldigt pigg. Jag kunde inte gå många meter utan att få fruktansvärd värk i ländryggen. Nu kan jag gå 1 mil utan problem.

Detta är vad jag kommer på för stunden! Förstår ni nu varför jag inte kan vara tyst utan pratar om FitLine titt som tätt och vill att du också ska få upp ögonen för produkterna och inte acceptera ett liv med värk. Har så många andra vänner som kan berätta fantastiska historier. Före och Efter produkterna! Men det får jag ta en annan gång.

 

Var rädd om dig -Det finns hjälp att få!

Hörs snart igen!

 

Gillar du min blogg - Dela gärna!

 

www.facebook.com/wellnessbeauty.se    www.newcell.se

 

 

 

 

Antal kommentarer: 3

2014-06-24 14:20:31 - Yvonne Nyman Sand, E-postadressen är dold, www.nymansand.se

Härligt att få läsa om din resa!Tänk om fler förstod att det faktiskt går att göra någonting åt det mesta :-)OCH att vi har eget ansvar över vårt eget liv där vi med vilja, motivation och tanken tar oss långt.

2014-06-24 15:18:28 - teresia, E-postadressen är dold

Härligt att höra om din resa. Kram /T

2014-06-24 16:57:43

Tack för fina kommentarer. Mår så fantastiskt bra nu för jag älskar verkligen att jobba. Vill inte vara ett pillerknarkande vrak som ligger och tycker synd om mig själv.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)