Vägen ut ur utbrändhet...Äntligen leker livet igen

Ändrade Planer

2014-05-29

Andas Andas

Ingen hit att bli väckt av ändrade planer och att inte få tag i de man ska möta upp vid Redbergsplatsen. Då går jag igång direkt. Jag stressar upp mig och tänker hela tiden tänk om jag inte sett detta, tänk om jag hade hunnit åka iväg, tänk om jag skulle fått vända om och inte fått tag i de andra.

Istället för att bara coola ner mig och inse att det blir inte alltid som man tänkt sig. Detta är något jag måste fortsätta att jobba med. Börja Yoga, Mindfullness och Andas.

Fick ett jättebra tips idag från Lilli-Ann på Hälsohörnan Hela Dig om att stänga höger näsborre och bara andas genom vänstra näsborren. Det gör att man lugnar ner sig väldigt snabbt.

En sak som jag lärt mig också är att jag inte ska hoppa över att ta min "morgondrink" direkt på morgonen. Börjar känna mig som en alkis. Väldigt beroende av näringstillskottet som ger mig mentalt lugn, styrka och energi.

Nu ska jag göra mig iordning för att bege mig till Konstrundan i Halland

http://www.konstlivhalland.se/userFiles/Dokument/14_KRH_Karttidning_WEB_LR.pdf

 

 

 

Någon timme senare än beräknat men det gör inget för vi har hela dagen på oss och det ska bli så himla mysigt att göra detta med Kerstin och Lili-Ann. Vi ska nog luncha på Tjolöholms Slott också!

 

Ha en fin helg!

Gillar du min blogg så dela den gärna :)

 

www.newcell.se     www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden