Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Sätta mål

2014-04-30

Yes!!

Varje gång jag sätter ett mål så klarar jag det så jag förstår inte varför jag inte kan lyckas göra det oftare. Det är något jag ska lägga högsta prioritet på nu i höst. Att sätta mål och att lyckas nå dem!

 

 

Ett mål jag har haft det senaste är att jag ska klara av att gå en sträcka på 6,5 km på 1 timme. Jag har gått 18 rundor sen den 2/4 på olika tider. Mitt mål var att inom en månad lyckas göra rundan runt 1 timme och det klarade jag av idag. Jag joggade för första gången efter att ha gått i 2,5 km. Jag joggade så mycket jag orkade och vilade lite och joggade sen igen. Jag fick blodsmak i munnen och svettades rejält så det var inte lika mysig runda som jag brukade göra men jag nådde mitt mål och gjorde min snabbaste runda.

Grym e jag! Alla kan vi bara vi ger oss den på att det här ska vi fixa. Jag kollade på klockan och hörde Runkeepers röst som talade in hur mitt tempo var. Lyckades öka tempot så snittet låg på 9,40/km i slutet

 

Ha en fin helg så hörs vi!

Gillar du min blogg. Dela gärna!

 

www.newcell.se    www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

Antal kommentarer: 3

2014-04-30 18:34:11 - Åsa Bengtsson, E-postadressen är dold, www.greatlittlebritain.com

GRATTIS, Eva-Lena! Bra jobbat!!

2014-04-30 19:02:19 - Linda, E-postadressen är dold, ekkowebsolutions.com

Härligt!! Grym du är! Vilken inspiration! Jag ska också sätta upp ett likannde mål och se till att nå det, har dig i åtanke som pepp då.

2014-05-01 10:34:09

Tack:) är så nöjd med mig själv. Ja gör det Linda. Du kommer att fixa det. Gå gärna med i min Challengegrupp Rockad Burn Challenge jag kan bjuda in dig så gör du som du vill.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)