Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Inspiration och Utmärkelse

2014-04-28

Vi brinner för samma sak

Att vistas med människor som tänker lika och som brinner för samma sak är nog bland det bästa som finns. Inte nog med att man får utbildning och höra hur andra berättar om hur produkterna har hjälpt hela deras familjer och hur de nu har viljan och styrkan att förändra sitt liv. Man lever bara ett liv som en sa. Välj nu idag hur du vill leva resten av ditt liv. Ta ett beslut. Vägra acceptera ett liv där du knappt orkar annat än att jobba eller där du är grinig pga värk. Idag behövar vi äta 5 kg frukt om dagen för att få i oss den näring vi vår i oss genom att dricka optimalsetet med morgon och kvällsdrinken varje dag. Det pallar ingen mage i längden....att äta så mycket frukt. Idag kom det varningar igen om hur våra frukter är besprutade och att vi måste köpa ekologiskt för att inte riskera att bli sjuka. Vi tar hand om vårt hus och våra bilar.Vi ger våra växter näring.Folk som har hästar analyserar varje år höt för att inte djuren ska bli lidandes. Varför är det inte en självklarhet att ge vår kropp det bästa vi kan ge den för att vi ska blomstra och må bra.

 

Har klättrat ett steg

Idag var jag på inspirations och informationsmöte om näringstillskotten jag använder och förmedlar. Jag har nu klättrat ett steg mot bättre psykisk hälsa då jag mår så fruktansvärt bra av att hjälpa andra att må bra. Min utmärkelse betyder att jag lyckats inspirera och locka andra till att börja använda produkterna och sedan har de lyckats inspirera och locka andra att också använda produkterna.

En av mina nya teampartners fick också utmärkelse. Det glädjer mig lika mycket som min egen utmärkelse. Det är detta som är lyckan med mitt jobb. Att få se andra utvecklas både mentalt och hälsomässigt.

 

 

Nu ska jag ta mig min kvällsdrink med ett leende på läpparna

Hörs snart igen!

Gillar du min blogg så dela gärna!

 

www.newcell.se      www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

Antal kommentarer: 2

2014-04-29 05:47:25 - Åsa Bengtsson, E-postadressen är dold, www.greatlittlebritain.com

Grattis, Eva-Lena! :)

2014-04-29 20:52:41

Tack snälla Åsa. Det är så kul att det börjar hända lite i min organisation och team. Vi jobbar verkligen med något som ligger rätt i tiden och jag älskar verkligen produkterna som gett mig livet tillbaka
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)