Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Härliga kontraster under samma sol

2014-04-27

Vinet flödade

Det har varit en helt fantastisk helg som började i fredags med en AW med Qoola Qvinnor här i Göteborg. Vi blir fler och fler som träffas och umgås och vädret var så härligt. Rosévin och annat gott i glasen och mycket goa skratt och avhandlingar på olika plan förrättades under kvällen. Jag fullkomligt älskar dessa Qvinnor. Vi inspirerar varandra och pushar varandra.

 

 Utomhusliv

Sen har jag varit utomhus från morgon till kväll endast iklädd kjol och linne. Jag älskar den här tiden på året när allt är så grönt och det blommar och luktar så gott över allt. Solen värmer gott även sent på kvällen. Vi grillar och myser allihop, jag, mina barn och barnbarn. Jag tog mig en promenad idag 6,5 km med Dino och det är  verkligen läkande för själen. Älskar våra promenader. Vi lullar fram och luktar på blommor och lyssnr på fåglarna och bäckarna som porlar. Jag har sån tur som bor så fint nära naturen. Härlig kontrast från kroglivet och astfalten inne istan som också har sin charm men det är här jag vill bo. Ha den höga friska luften och all fin natur utanför dörren.

 

 Händelserik vecka

Veckan som kommer ska jag ha med mig några vänner på en större produktinformationsmöte om vårt härliga näringstillskott vid Norges Hus här i Göteborg. I morgon kl 18.30 är det. Ska bli kul att träffa mina kollegor och få lite inspiration från dem. På tisdag ska vi fira min mellandotter som fyller 24 år. På Valborgsmässoaffton har min särbo bokat oss på John´s Place, Sveriges mysigaste restaurang vid Apelvikens strand. Blir nog Struts en klar favorit.

 

 Firar

Vi firar 11 år i år jag och Uffe. Tiden går så fort, så mycket kul vi har gjort ihop jag och min särbo. Vi träffas inte så ofta men när vi väl träffas så är det kvalitetstid och alltid lika mysigt. Det blir nog mycket bad i spabaljan också till helgen och sen får jag ta mina 6,5 km rundor längs med Träslövsläge, Apelviken och Varberg

 

Ha en fin vecka som kommer. Det ska jag ha <3

 

www.newcell.se     www.facebook.se/wellnessbeauty.se

Antal kommentarer: 2

2014-04-27 23:28:44 - Linda, E-postadressen är dold, ekkowebsolutions.com

Härligt det verkar, allt av det! En god middag och bra sällskap, det är inte helt fel det! Ha en trevlig helg!

2014-04-27 23:48:06

Ja det är livskvalitet på hög nivå. Gäller att passa på att njuta medans lyckan varar. Ha så fint du med :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)