Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Hjärnan skadas

2014-04-25

Jag har varit där och vill aldrig hamna där igen

Jag har alltid velat vara alla till lags och servat alla till max utan att tänka på mig själv. Jag har presterat till max, kört på i 1000 knutar och trott att jag varit odödlig.

Nu är min hjärna skadad, det känner jag men jag har börjat inse vikten av att vara rädd om mig och att ta tillvara på livet och att kunna säga nej. Har alltid sagt JA till allt innan och velat vara med på ALLT.

 

bild: nalgeo.se

Måste återhämta mig

Senast i veckan har jag varit inbokat på grejer men sagt ifrån att nu orkar jag inte. Jag har skyllt på att jag inte haft någon bil, kunde tagit bussen för det är ju så svårt att bara säga som det är att NU ORKAR JAG INTE, JAG MÅSTE FÅ ÅTERHÄMTA MIG.

Jag lyssnar numera på min kropp. Jag känner när jag börjar få hjärtklappning och att det snörper sig runt halsen. Nu är det hög tid att landa igen och att ANDAS. Bara att gilla läget annars blir jag liggandes igen och inte är kapabel till någonting.

Det är ett fruktansvärt handikapp när man vill så mycket och man också vill vara framgångsrik och kunna tjäna de stora pengarne.

Men hälsan är viktigast. Var rädd om Dig!

Läkarna vill bara ge en person med Utbrändhet eller som det heter Utmattningssyndrom. Jag har fått denna diagnos men är på god väg tillbaka.

Jag har insett att det inte går att lura kroppen. Jag måste lyssna till alla dess signaler och bromsa i tid. Jag måste ta härliga promenader för kropp och själ, jobba mentalt med mental träning och tillsätta min kropp vårt unika näringstillskott som går ut i cellerna och hjälper min kropp att självläka. Utan dessa "drinkar" hade jag inte varit där jag är idag det är ett som är säkert. Tänk om läkarna kunde inse att det är vitaminbrist i många fall när man gått på högvarv för länge och inte antidepressiva mediciner som ska skrivas ut.

Såg en väldigt intressant artkel idag där Agneta Sandström har publicerat en avhandling det har konstaterats att man får hjärnskador av ett utmattningssyndrom. 

http://www.op.se/jamtland/ostersund/det-handlar-om-verkliga-hjarnskador

 

 

 

Nu ska jag vila mig i helgen och först gå på AW med Qoola Qvinnor här i Göteborg

Vi hörs snart igen!

 

Gillar du min blogg. Dela gärna!

 

www.newcell.se     www.facebook.com/wellnessbeauty.se

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)