Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Motivationen är på topp

2014-04-23

Sen på väldigt många år har jag orken och lusten att röra på mig och nu är jag så motiverad

 

Utmanar oss

Sen jag startade Challengegrupper i februari månad har jag tränat någonting nästan varje dag. Första 2 månaderna körde jag Squats enligt schema med vilodagar inlagda. Man börjar med 50 Squats dag 1 och slutar med 250.

 Många kreativa idéer

Sen har jag kört lite magövningar, planka i en annan Challenge men den bästa håller jag på med nu och har sedan 2 April gjort 14 st 6,5 km Powerwalk. Den Challenge-gruppen heter 90 Dagars Rockad Burn Challenge. Jag har laddat ner appen RunKeeper för att jag inte ska kunna fuska och för att jag ska kunna utmana mig själv till att gå fortare och fortare. Idag gjorde jag min snabbaste runda hittills. Den gjordes på tiden 1:07, jag förbrände 409 kalorier och tempot var 10:24. Mitt mål är att göra rundan under på mindre än 1 timme. Ingen jogging ännu. Bara snabb Powerwalk! Så himla härligt att få komma ut i naturen och vädra lungorna och tankarna. Många kreativa idéer har jag fått under dessa promenader och mycket mental styrka med för den delen.

 Inspirerar andra

Det som är riktigt kul är att jag nu får mejl från personer som följt mina Challenge och som är så tacksamma för att det äntligen gett resultat. Jag har fått mejl om att börja samarbeta på olika håll då de inspirerats av mina grupper. Jag startade dem för min egen skull men är så himla glad att jag även här får glädjen att hjälpa andra till bättre hälsa.

Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg så har mina näringstillskott hjälpt mig att orka och att vara mer uthållig. De har även gjort att jag sluppit träningsvärk vilket förr har varit en anledning till att jag slutat träna då jag avskyr värk.

Är det någon som vill vara med i mina slutna Challenge-grupper så hör av dig så lägger jag in dig i gruppen/grupperna. Vi startar om grupperna snart igen.

Den 2 Maj kör vi om grupperna:

30 Dagars Rockad Squat Challenge

30 Dagars Rockad AB Challenge

30 Dagars Rockad Arm Challenge

30 Dagars Rockad Burn Challenge

Startar nog upp en ny grupp också som jag presenterar inom kort i den öppna Facebook-gruppen Rockad Challenge https://www.facebook.com/groups/683140785061815/

 Vi hörs snart igen!

Dela gärna mitt blogginlägg om du gillar min blogg!

www.newcell.se     www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 2

2014-04-24 10:53:23 - Dorotea Pettersson, E-postadressen är dold, www.dorrocoaching.se

Dina grupper är jättebra. Jag är inte så aktiv i grupperna men jag läser och peppas.

2014-04-25 11:15:34

Tack Dorotea. Det är det bästa jag har gjort för min egen skull och för att få följa andras utmaningar av sig själva. Ett billigt och bra sätt att få tränat upp sin kropp på sina egna villkor. Grupperna startar om nu igen 2/5.Häng på!! Sommaren närmar sig!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)