Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Bygger en organisation

2014-04-16

Vilket härligt jobb jag har. Inte nog med att jag älskar produkterna som jag dagligen använt i 1,5 år. Jag märker nu att fler och fler blir lika nöjda som jag och inte kan vara tyst utan måste berätta det vidare för vänner och bekanta.

Det är så våra produkter sprids. Ingen annonsering eller marknadsföring. Vi får faktiskt inte nämna produkterna vid namn eller ha bilder på produkterna på nätet, så därför har jag inte det på min blogg, min hemsida eller min facebooksida.

Mycket beror på att det finns marknadsföringslagar när man säljer näringstillskott och hälsokostprodukter som man måste rätta sig efter.

Det går bra att länka till www.pm-international.com där våra kunder får den bästa informationen och kan läsa om och se vilka produkter vi använder och förmedlar till våra kunder. Det är så många okunniga som idag börjar med produkterna och sen sprider information som är felaktig eller som inte man får säga enligt lagar och förordningar så det är bra tycker jag att vi har duktiga professorer, forskare i vårt team som man kan vända sig till när man behöver ställa några frågor så att vi alla blir bättre och proffsigare på våra produkter

 

 

Det börjar hända lite nu då jag har några som varit med ett tag som börjat ha sin första produktinformation och som gör att jag får vara behjälplig med att hålla i presentationer och lära upp dem. Jag själv har hjälp av 2 tjejer som använt produkterna längra och har mer erfarenhet tills jag blir fullfjädrad för att sköta det själv.

Detta med att bygga en organisation och ett team är något nytt för mig men det passar mig utmärkt då jag älskar att serva folk och att administrera och organisera.

Vi hjälps åt att sprida hälsa för att fler ska må lika bra som vi nu faktiskt gör.

När man själv hjälpt någon så stärker det en själv och man själv blir starkare och därav friskare. "Vi bestiger berget tillsammans!"

 

Vill du jobba med mig så är du välkommen att höra av dig! Vi är ett gött team som gör allt för att alla ska lyckas. Pushar och Coachar varandra till egen hälsa och för att sen om man vill (inget krav) förmedla det till sina vänner.

 

Det finns om man vill och orkar möjlighet att försörja sig på detta. Det är ett väldigt bra sätt att utan några som helst insatser när det gäller pengar fått startat sitt egna företag. Drömmen är väl för många att kunna styra sin egen arbetstid och att kanske kunna vara mer med sin käresta, sina barn och barnbarn. Kunna resa mer eller kunna köpa sig något extra varje månad. Det är inget svårt. Du behöver inte kunna något från början utan du får all hjälp ifrån mig. Hör av dig så får du mer info om du är intresserad.

 

 

Vi hörs snart igen!

www.newcell.se    www.facebook.com/wellnessbeauty.se  www.pm-international.com

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)