Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Mirakelkrämen

2014-04-11

Ingrepp kan gå fel 

Hade nog aldrig vågat mig på att skönhets-operera mig.

En väninna till mig berättade igår om ett program som hade sänts på TV där tjejen hade åkt till Polen för att göra en bröstförstoring och sen vaknat upp som totalförlamad. 

De hade inte hållit koll på henne så något hade gått snett. Att vi aldrig kan vara nöjda med hur vi ser ut och nöja oss med detta?

 

Rädd för att åldras

Ärligt så har jag själv svårt med mitt åldrande. Ser för varje månad hur mitt ansikte börjar hänga mer och mer och har hängande ögonlock speciellt på höger sida men jag tror inte jag gör något åt det men man ska inte säga aldrig. Lite nyfiken är jag allt om man skulle kunna göra det lätt och smidigt så att det inte gör ont eller är för dyrt

 

 Pris för Aniktslyft på burk: Ord Pris 985:-. Köp genom mig för 795:-

 

Lyft utan ingrepp

Så länge tröstar jag mig med nya mirakelkrämen som helt otroligt tar bort rynkorna tillfälligt. Det tar 2-3 minuter innan det syns effekt och det håller i ca 6 timmar. Brukar dutta lite på en tops och ta på precis under ögonbrynet där jag har ett djupt ärr efter att jag gått in i en dörrkant en natt för många år sen.

Min yngsta dottter grät och kom ner för trappan och ropade åt mig så jag vaknade yrvaket upp och steg ur sängen, snubblade på en dammsugarslang som låg het felplacerad och föll rakt mot dörren som stod halvt öppen. Aj Aj Aj...slängde mig tillbaka isängen och blodet forsade. Tejpade med kirurgtejp men tyvärr läkte det inte så snyggt så ett tydligt ärr blev resultatet. Detta kan jag nu använda mirakelkrämen till tillfälligt nån gång då och då. Tydliga rynkor i pannan försvinner för en stund och man ser fräschare ut. Ett lyft utan ingrepp helt enkelt.

Denna burk kan ni köpa av mig om ni vill. Bättre än att ta till kniven eller sprutor anser jag men vem vet...kanske jag själv ändrar mig om några år. Lite nyfiken är jag men som sagt. Aldrig skulle jag åka till Polen och riskera hälsan och livet!

 

Ha en härlig fredagskväll!

Vi hörs snart igen. Kommentera gärna eller dela min blogg.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)