Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Eventplanering

2014-04-10

Något nytt för mig är att jag nu håller på att ordna mitt första event ihop med en tjej som också börjat med näringstillskottet som jag förmedlar. Hon driver en hårsalong tillsammans med en kollega. Vi ska vara där och bjuda in våra vänner och kunder för en gemensam kväll med temat Skönhet Hälsa och Flärd det är du Värd.

Ska åka in till stan och luncha med henne om en stund då vi ska skissa lite på hur vi vill att AW/Eventet ska se ut och göra klart inbjudan.

 

 

Det är så mycket som innefattas av temat så vi har med oss en som visar sina fina vändbara färglada kjolar, en annan ska visa sina fina sandealer, en tjej tillverkar silversmycken av gammalt matsilver. Det hänger fina tavlor på väggarna gjorda av en konstnärinna. Vi kan nog bli någon till så vi ska se vem vi mer bjuder in till att delta.

Som liten enmansföretagare har man så stor nytta av att vara med i ett nätverk. Jag själv är med i nätverket Qoola Qvinnor www.qoolaqvinnor.se som drivs av Siv Thuresdotter.

 

Bilden är från Qoola Qvinnors Konferens i Kroatien september-14

 

Jag har vuxit som människa och företagare på många plan sen jag gick med i nätverket förra sommaren. Vi pushar varandra, hjälper till att dela varandras företag och tjänster och går på varandras event.

Idag håller jag också på med beställningar åt mina teampartners som kommer att hjälpa dem att få nya kunder. Älskar mitt jobb. Hjälper folk med hälsa samtidigt som jag hjälper dom att växa. Det växer jag av och det blir jag glad av :)

 

Gör mer saker som gör dig glad!

 

Vi hörs snart igen

Kommentera gärna och Gilla min blogg

 

 

 

 

Antal kommentarer: 2

2014-04-10 21:10:17 - Johanna, E-postadressen är dold, johannatibellgartz.wordpress.com

Visst är det härligt med nätverk!
är själv en QQ :)
/Johanna

2014-04-11 19:42:20

Ja och Qoola Qvinnor är ett väldigt bra nätverk. Har gett mig så mycket redan. Hoppas vi syns på något gemensamt event. Du kanske ska med till Kroatien?
/Eva-Lena
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)