Unna Dej - välmående inifrån och ut

Vägen ut ur utbrändhet....och nu leker livet igen!

Inget stoppar mig nu

2014-04-09

Energin flödar

Känner hur mycket energi jag har fått och tar nu tag i saker som jag länge stoppat undan långt in i garderoben. Jag är inte rädd för något och känner att jag har mognat som människa också genom att lyssna på många kloka människor, gå mentala utbildningar, tillföra min kropp näringstillskott, äta sundare, röra på mig.

Trotsade regnet

Igår kväll var det grått och trist och det duggregnade ute så jag tänkte först skjuta på min Challenge att gå 6,5 km men så såg jag en kommentar i vår gemensamma grupp 90 dagars Rockad Burn Challenge om hur de hade den ene efter den andre genomfört dagens utmaning. Laddade mobilen för jag använder appen Runkeeper för att se min rutt och för att se hur långt jag har gått. Även bra att ha för jag har som mål att göra 6,5 km på 1 timme. Gör sträckan i dag på varierande 1,15-1.30 beroende på hur många kiss-stopp. Kissar nästan alltid bakom något trä själv och jag har ju med mig Dino´som ska lukta och kissa överallt. Senn älskar jag att ta foton. Jag fotar och filmar nästan varje gång. En sån skön promenad det blev!

 

 

Unna mig

Idag har vi vilodag så idag ska kroppen vila. Ska faktiskt unna mig en eftermiddag hos en Qool Qvinna som heter Carina Näsman och har en butik hemma där hon säljer kläder. www.canasco.se 

Hörs snart igen!

Gillar ni min sida så kommentera gärna och dela den

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-04-09 20:19:59 - Dorotea Pettersson, E-postadressen är dold, www.dorrocoaching.se

Ja vädret var verkligen inte på topp igår men underbart att du känner dig på topp!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)