Coach 24-7  

 

 

Har du känt ett tag att du alltid är trött och att du sover dåligt med kanske. Du kanske har problem med din mage och har värk i din kropp. Du har inte råd att vara sjukskriven och svårt att vara hemma från jobbet. Då ska du kontakta oss så hjälper vi dig med bra produkter som stärker ditt immunförsvar och som ser till att du sover gott och att du har energi. Unna Dej att må bra!

Hur mår du? Vad är en bra hälsa? 

Positiva upplevelser, socialt stöd, fysisk aktivitet, god ekonomi och mycket annat som kan ge oss välbefinnande, är andra mått att mäta hälsa.

Det är alltid mycket lättare att fokusera på det negativa. Man är trött, trist jobb, gnälliga barn, VAB, bilen startar inte osv....

Bra sömn, bra kost, extra näring och motion, kan få oss att må bra = hälsa.

Shopping med vännerna = hälsa.

En god middag = hälsa 

Hälsa är ett brett spektrum av olika saker och väldigt induviduellt!

Vill du jobba som distributör och sälja näringstillskott du med?

info film

 

Rekomendation till dig!

Få lätt och smidigt i dig 1,5 kg frukt o grönsaker genom att dricka en morgondrink och en kvällsdrink varje dag som innehåller vitaminer gurkmeja, örter, kalcium och andra mineraler. 

Varför inte beställa detta till personalen så de får goda energidrinkar för att energin ska flöda och kreativiteten blomma. Då håller de sig allerta och friska det lovar jag.

Alla produkter har 30 dagars nöjd kund garanti!

För mer info