Fiskvård Näringstillskott

 Vi jobbar med bra produkter som stärker ditt immunförsvar och som hjälper dig att sova gott. 

Hur mår du? Vad är en bra hälsa? 

Positiva upplevelser, socialt stöd, fysisk aktivitet, god ekonomi och mycket annat som kan ge oss välbefinnande är mått där man mäter hälsa.

Det är alltid mycket lättare att fokusera på det negativa.

Man är trött, trist jobb, gnälliga barn, VAB, bilen startar inte osv....

 

Vill du jobba som ambassadör och sälja hälsa och näringstillskott du med?

Kontakta oss

 

Ett recept för att få en bra hälsa är att se till att få i din kropp näring. Sova bra, Umgås med bra personer, Röra på dig och äta bra mat.

 

Idag är det väldigt dåligt med vitaminer och mineraler i våra frukter och grönsaker så ett tips hur du lätt och smidigt kan få i dig 1,5 kg frukt o grönsaker är att köpa via mig näringstillskott som innehåller alla vitaminer, B-vitaminer, C-vitaminer, D-vitaminer mm...,polyfenoler, gurkmeja, antioxidanter, prebiotika och probiotika. 

 

Du får hem paket med näringstillskott innehållandes ca 1,5 kg ekologiska frukter och grönsaker som är i pulverform. 

Du blandar innehålet i vatten och dricker en morgondrink och en kvällsdrink varje dag. Billigast är att man har detta med ett löpande abonnemang.

Med abonnemang har man 30 % på optimalsetet och sen har du 20 % på alla andra produkter du har i din webshop. Du kan även låta andra handla från din webshop och du har en egen länk du kan ge till dom så får du en liten förtjänst från PM-International på allt dina kunder handlar utav dig.

 

Beställ till dig själv, till familjen eller personalen så de får goda energidrinkar för att energin och immunförsvar ska vara på topp.  

Alla produkter är tillverkade enligt GMP standard. Samma standard som läkemedel tillverkas efter. 

 

Mer info om Näringstillskotten